Powerpack Yamaha MT09 (21-22)

Description

Wil je graag meer vermogen, een soepelere gasreactie en een mooier geluid? Nu voor een mooie combi prijs krijgt jouw motor een volledig systeem van Akrapovic, Spark of SC-Project, een ECU flash en wordt hij afgesteld op de testbank!


SKU
Powerpack Yamaha MT09 2021-

De basis voor een powerpack is een ECU flash t.w.v. €450,- dit kan je uitbreiden een volledig systeem, voorbochten, katvervanger en luchtfilter. getoonde prijzen zijn inclusief montage en afstelling op de testbank.

Vele opties verkrijgbaar. Stel nu jouw pakket samen! 

ECU flash: Wilt u uw motor perfect afgesteld hebben? Wij kunnen uw originele ECU (computer) volledig naar wens afstellen. ECU-flash is in principe hetzelfde als het beter bekende chiptunen.Origineel zijn vrijwel alle motoren afgesteld om bepaalde richtlijnen te halen, waardoor de motor te arm of te rijk staat. Dit levert vaak vervelende karaktertrekjes op zoals bijvoorbeeld stotteren, slechte gasreactie en inhouden. Dit merk je vooral na montage van een andere uitlaat en dergelijke upgrades. Maar ook voor bij een compleet originele motorfiets is veel winst te halen. Wij kunnen uw motor aanpassen en het geheel afstellen op onze testbank voor een optimaal resultaat. Dus zonder tussenkomst van extra kastjes of bedrading (storingsbronnen). Wij zorgen op een verantwoorde werkwijze dat we het maximale eruit halen wat erin zit. Na het tunen is een verbeterde rijdbaarheid bij ons net zo belangrijk als het verhogen van vermogen en koppel.  

Luchtfilter: Met het vervangen van het luchtfilter voor een performance exemplaar krijgt de motor iets meer vermogen en koppel. Ook zorgt het voor voor wat meer en een sportiever inlaat geluid bij accelereren.

Uitlaat: Met vervangende voorbochten, katvervanger of een compleet uitlaatsysteem krijgt uw motor betere prestaties. dus meer vermogen en koppel. ook zal uw motor meer en een sportiever geluid geven. In de meeste gevallen zal het geluidsniveau niet meer goedgekeurd zijn voor de openbare weg. We hebben hier eventueel wel oplossingen voor.

Dit powerpack is alleen op locatie te koop.

Bel of mail voor meer informatie en/of om een afspraak in te plannen. 

06 - 12690218

info@superbikez.nl

Opzoek naar een pakket inclusief een demper van SC Project? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Write Your Own Review
You're reviewing:Powerpack Yamaha MT09 (21-22)
Your Rating