PVM 8 spaaks Race Velgen

Description

PVM 8 Spaaks Race Velgen. Door PVM nieuw ontwikkelde 8 spaaks gesmede wiel is een high-end premium wiel voor op het circuit. Ontwikkeld in samenwerking met de beste raceteams.

SKU
PVM 8 spaaks Race Velgen

Door PVM nieuw ontwikkelde 8 spaaks gesmede wiel is een high-end premium wiel voor op het circuit. Ontwikkeld in samenwerking met de beste raceteams. Prestaties van de motorfiets worden uitzonderlijk verbetert door lichtere velgen. Zonder het gewicht van de velgen te verhogen, heeft PVM de stijfheid en stabiliteit verbeterd. Om het voor u gemakkelijker te maken om de laatste honderdste te vinden en zodat niets van de prestaties van uw motorfiets verloren gaat, het banden loopvlak en de velgrand zijn geribbeld. Hierdoor kan de band bij hard accelereren niet op de velg draaien en wordt elke pk omgezet in voortstuwing. U zult het verschil voelen.

PVM is zo overtuigd van deze nieuwe serie race velgen dat ze er drie jaar garantie geven op de wielen en toebehoren. PVM is de enigen die dit toestaat, zelfs voor zwaar circuitgebruik! Schade door vallen of montage is hier echter niet bij inbegrepen. Bovendien vervangen ze indien nodig de slijtdelen zoals lagers en schokbrekerrubbers eenmalig en kun je de coating eenmalig vernieuwen. Het geheel is bij het pakket inbegrepen en kost niets extra's. Bovendien is er een licht tandwiel naar keuze inbegrepen.ASli

Write Your Own Review
You're reviewing:PVM 8 spaaks Race Velgen
Your Rating