Sprint Filter BMW S1000RR/HP4 RACE (PM93S F1-85)

Description

Dit filter is geschikt voor de volgende modellen van BMW:
- HP4 Race (2017-2018)
- S1000RR (2009-2018)

SKU
PM93S F1-85

P08F1-85 is het ultieme prestatie-luchtfilter dat verkrijgbaar is van Sprint Filter, dat gedurende vele jaren is ontwikkeld en momenteel wordt gebruikt door Factory teams in de MotoGP en SBK Racing Teams.

Een onafhankelijke test uitgevoerd door de University of Wales Trinity St. David, Sprint Filter's P08 polyester weefsel, het "standaard" weefsel dat wordt aangetroffen in vervangende luchtfilters van Sprint Filter, leverde de beste luchtstroom op van alle filters van een toonaangevend merk, inclusief "race"-filters van toonaangevende merken. Ter vergelijking: Sprint Filter P08F1-85 biedt bijna drie keer de luchtstroom van P08 met vrijwel dezelfde filterprestaties, waardoor de P08F1-85 zelfs geschikt is voor gemiddeld gebruik op de weg en voor wedstrijden.

Sprint Filter P08F1-85 luchtfilter maakt gebruik van een speciaal polyester materiaal met een draaddiameter van slechts 22 micron. Dit luchtfilter is ontworpen voor racetoepassingen op de weg en maakt gebruik van gepatenteerde technologie om het waterdicht te maken, het enige filter ter wereld in zijn soort. Het unieke weefpatroon kan vuil tot 85 micron filteren, terwijl het de hoogste permeabiliteit heeft voor alle luchtfilters op de markt. De verhoogde luchtstroom van het P08F1-85-luchtfilter helpt het vermogenspotentieel van uw fiets te maximaliseren en biedt tegelijkertijd uitstekende filterbescherming. Al deze kenmerken maken de P08F1-85 tot een luchtfilter dat bijzonder geschikt is voor racen, maar met de unieke Sprint Filter-technologie kan het ook worden gebruikt op huidige productiewegvoertuigen zonder dat de carburatie moet worden aangepast door de ECU of extra regeleenheden opnieuw toe te wijzen.

VRIJWEL ONDERHOUDSVRIJ
Om uw Sprint Filter P08F1-85 schoon te maken, verwijdert u eenvoudig het filter uit de airbox, blaast u het schoon met lucht en plaatst u het opnieuw. Geen rommelige wasbeurten, aftermarket-reinigers of oliebehandelingen nodig, waardoor u kostbare tijd en geld bespaart!

LANGE LEVENSDUUR
Omdat het door de mens gemaakt is, zal het polyester materiaal van het Sprint Filter P08F1-85, indien goed onderhouden, geen waarneembare verslechtering of verlies van structuur of prestatie vertonen gedurende de levensduur van uw fiets.

BOUWKWALITEIT
Met meer dan 65 jaar ervaring in het produceren van luchtfilters en succes op de hoogste concurrentieniveaus, kunt u vertrouwen op de kwaliteit van de materialen en de fabricage van uw Sprint Filter P08F1-85 luchtfilter

Write Your Own Review
You're reviewing:Sprint Filter BMW S1000RR/HP4 RACE (PM93S F1-85)
Your Rating