Sprint Filter Yamaha MT09/Tracer900 (PM149S)

Description

Dit Sprint luchtfilter past op de volgende modellen van Yamaha:
- MT09 (2014>)
- Tracer 900 (2015>)

SKU
PM149S

Sprint Filter P08 is een standaard prestatie luchtfilter, ideaal voor legaal gebruik op straat of voor een circuitdag met een getunede motorfiets.

Een onafhankelijke test uitgevoerd door de University of Wales Trinity St. David, Sprint Filter's P08 polyester weefsel, het "standaard" weefsel gevonden in Sprint Filter vervangende luchtfilters, leverde de beste luchtstroom van alle toonaangevende merken luchtfilters, inclusief toonaangevende merken "race" filters . Sprint Filter P08 maakt gebruik van een speciaal polyester filtermedium met een draaddiameter van slechts 70 micron. Het unieke weefpatroon kan vuil tot 80 micron filteren, terwijl het de hoogste permeabiliteit heeft voor elk ander luchtfiltermerk op de markt (onze P08F1-85 uitgezonderd). De verhoogde luchtstroom van het P08-luchtfilter helpt het vermogenspotentieel van uw motorfiets te maximaliseren en biedt tegelijkertijd uitstekende filterbescherming.

VRIJWEL ONDERHOUDSVRIJ
Om uw Sprint Filter P08 schoon te maken, verwijdert u eenvoudig het filter uit de airbox, blaast u het schoon met perslucht en plaatst u het opnieuw. Geen rommelige wasbeurten, aftermarket-reinigers of oliebehandelingen nodig, waardoor u kostbare tijd en geld bespaart!

LANGE LEVENSDUUR
Omdat het door de mens gemaakt is, zal het polyester materiaal van de P08, indien goed onderhouden, geen waarneembare verslechtering of verlies van structuur of prestatie vertonen gedurende de levensduur van uw motorfiets.

BOUWKWALITEIT
Met meer dan 65 jaar ervaring in het produceren van luchtfilters en succes op de hoogste concurrentieniveaus, kunt u vertrouwen op de kwaliteit van de materialen en de fabricage van uw Sprint Filter P08 luchtfilter. Een onafhankelijke test uitgevoerd door University of Wales - Trinity St David (https://issuu.com/…/air-filter-element-flow-analysis_wa_b9b…), Sprint Filter's P08 polyester weefsel, het "standaard" weg-/raceweefsel gevonden in vervangende luchtfilters van Sprint Filter, die de beste luchtstroom bieden van alle filters van een toonaangevend merk, inclusief 'race'-filters van toonaangevende merken.

VRIJWEL ONDERHOUDSVRIJ
Om uw Sprint Filter P08 luchtfilter schoon te maken, verwijdert u eenvoudig het filter uit de airbox, blaast u het schoon met perslucht en plaatst u het terug. Geen rommelige wasbeurten, aftermarket-reinigers of oliebehandelingen nodig, waardoor u kostbare tijd en geld bespaart!

LANGE LEVENSDUUR
Omdat het door de mens gemaakt is, zal het polyester materiaal van de P08, indien goed onderhouden, geen waarneembare verslechtering of verlies van structuur of prestatie vertonen gedurende de levensduur van uw fiets.

BOUWKWALITEIT
Met meer dan 65 jaar ervaring in het produceren van luchtfilters en succes op het hoogste competitieniveau (inclusief MotoGP, Moto3 en World SBK), kunt u vertrouwen op de kwaliteit van materialen en fabricage van uw Sprint Filter P08 luchtfilter. Dus Sprint Filter P08 luchtfilter is geschikt voor de meest uiteenlopende omstandigheden en is de ideale keuze voor iedereen die maximale inlaatbescherming nodig heeft in combinatie met een superieure luchtstroom, een lange levensduur en onderhoudsgemak.

Write Your Own Review
You're reviewing:Sprint Filter Yamaha MT09/Tracer900 (PM149S)
Your Rating