verkoop motorfietsen nieuw en gebruikt

Verkoop nieuwe en gebruikte (race)motoren voor straat en circuitgebruik.

We leveren nieuwe circuitmotoren opgebouwd naar wens met kwaliteitsproducten. We kunnen de volgende merken leveren: Kawasaki, Yamaha, Suzuki en Honda en Ducati. Wij kunnen nieuwe motorfietsen leveren zonder kenteken en dus ex BPM. Voor de ombouw van straat naar circuitmotor kunnen we in overleg een passend pakket voor u samenstellen tegen een mooie pakketprijs. Van redelijk standaard voor de beginnende circuitrijder tot een volledig omgebouwde racemotor om races mee te winnen. De motor wordt volledig omgebouwd en ingereden en afgesteld op de testbank zodat deze volledig klaar voor gebruik is.

Druijff Racing heeft 3 verschilende pakketten ontwikkeld voor verschillende niveuas. Trackday rijder tot pro racer. De aangeboden pakketten zijn naar wens aan te passen en uit te breiden. 

ZX-10R TRACK 

ZX-10R RACE

ZX-10R PRO 

Heeft u interesse in de aankoop van een nieuwe race/circuitmotor? Neem dan contact met ons op voor een mooi en passend aanbod.

Tevens hebben we regelmatig gebruikte race en circuitmotoren. Deze worden door ons altijd gecontroleerd en klaargemaakt voor gebruik.

Hieronder een aantal voorbeelden van motoren die we hebben opgebouwd: