Werkplaats Druijff Racing

Tuning:

Voor iedereen die iets anders of net wat meer wil met zijn/haar circuit- of straat motor. Bij Druijff Racing ben je op de juiste plek voor onder andere het aanpassen van het uitlaat systeem tot vering upgrades maar ook voor het stylen van je motor. Wij zijn van alle markten thuis, leveren alleen hoogwaardige producten en voeren alles met gepaste precisie uit. Wij controleren de werking en stellen alles af op onze testbank. Lees HIER meer over het flashen van de ECU.

Race & on-track service:

Het opbouwen en onderhouden van race/circuitmotoren is toch wat anders dan van straatmotoren. Druijff Racing heeft meer 10 jaar race ervaring, hierdoor kunnen wij service op maat bieden voor elk niveau. Iedereen kan bij ons terecht, van de circuit dag rijder tot professionele raceteams.  

Ook kunt u ons inhuren voor begeleiding naast de baan. Wij kunnen helpen op het gebied van rijtechniek, data of voor volledige service. Hulp nodig bij het afstellen van vering, motor management of andere zaken omtrent racen en circuit rijden? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Diagnose:

Door de jaren heen worden motoren steeds gecompliceerder. Door onze moderne diagnose apparatuur in combinatie met de testbank kunnen wij de meest complexe storingen vinden en oplossen.

Onderhoud:

Voor onderhoud en service bent u bij ons aan het juiste adres. Of je nou komt voor een volledige metamorfose van je motor of voor een olie beurt wij leveren alleen hoogstaande service.

Kortom, je kunt bij ons terecht om al je wensen werkelijkheid te maken.