Accossato radiale Rempomp 16 x 18 opklapbare hendel

Description

Accossato CNC gefreesde rempomp gebruikt in WSSP door Puccetti Racing, Barni Racing enz. , IDC ( kampioen 2022) en diverse andere kampioenschappen. Geeft een goed gevoel aan de rijder. Door het opklapbare hendel breekt deze bijna nooit met een valpartij.

SKU
CY027

Accossato CNC gefreesde rempomp gebruikt in WSSP door Puccetti Racing, Barni Racing enz. , IDC ( kampioen 2022) en diverse andere kampioenschappen. 

Geeft een goed gevoel aan de rijder.

Door het opklapbare hendel breekt deze bijna nooit met een valpartij.

Accossato radiale hoofdremcilinder is gemaakt van aluminium en geanodiseerd. De diameter van de zuiger is 16 mm: geschikt voor systeem met 1 schijf. De afstand is 18 mm: race gebruik, ook aanbevolen voor straatgebruik. De hendel is verkrijgbaar in zwarte kleur, kort of lang, met bliksemoog (RST) of zonder (NRST). De radiale hoofdremcilinder is volledig gemaakt in Italië; de schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal, de ontluchtingsklep is van verzinkt staal en de afdichtingen zijn gemaakt met formule 1-compound. Er is een off-set riser om het doorbuigen van de hoofdremcilinder tijdens het remmen te verminderen. Elk onderdeel is ontworpen om de kortste passieve slag te garanderen: door aan de hendel te trekken, wordt de ruimte tussen de activering van de hendel en het daadwerkelijke remmen met meer dan 50% verminderd in vergelijking met elke andere radiale hoofdremcilinder. Schroefspoed voor het monteren van de slangen is M10x1. De stoplichtschakelaar is niet inbegrepen - deze kunt u apart aanschaffen. Het vloeistofreservoir wordt niet meegeleverd met de hoofdremcilinder, u kunt deze apart aanschaffen en kiezen uit verschillende modellen.

Write Your Own Review
You're reviewing:Accossato radiale Rempomp 16 x 18 opklapbare hendel
Your Rating