Kawasaki Ninja ZX-6R 636 DRS

Date: Sep 22, 2023

De afgelopen jaren heeft de Ninja ZX-6R al in meerdere race competities laten zien een winnaar te zijn. Door de standaard hoogwaardige componenten en uitrusting is de nieuwe Ninja ZX-6R een ideale circuit motor. Druijff Racing heeft als officiële Kawasaki race partner drie pakketten samen gesteld om de Ninja ZX-6R aan te bieden voor uitsluitend circuit en race gebruik.

De Ninja ZX-6R wordt door Druijff Racing geleverd in 3 basis pakketten:

Ninja ZX-6R DRS TRACK:

Standaard ZX-6R voorzien van een onbespoten racekuip, ontdaan van verlichting en andere overbodige zaken voor circuit gebruik. Een perfect instap model voor de liefhebber van circuitdagen die een betaalbare en betrouwbare motor zoekt.

Prijs: 12.499,- inclusief BTW (10.329,75 exclusief BTW en BPM)

Ninja ZX-6R DRS RACE:

Basis pakket voorzien van de noodzakelijke onderdelen om te kunnen deelnemen aan wedstrijden met de volgende onderdelen: onbespoten racekuip, raceruit, compleet uitlaat systeem met stille demper en bijbehorende ecu mapping, aangepaste vertanding, stuuruitslag beperkers, blokprotectie, radiateur protectie, stalen remleidingen zonder ABS, teenbeschermer, remhendel protectie, regenachterlicht, explosafe, borgbouten voor remklauwen en oliestop en aangepaste vering instellingen.

Prijs: 15.999,- inclusief BTW (13.222,32 exclusief BTW en BPM)

Ninja ZX-6R DRS PRO:

Bevat het RACE pakket uitgebreid met geselecteerde onderdelen om een competitief pakket te bieden voor een hoog niveau. Opgebouwd met de volgende onderdelen:  Vering pakket met gesloten cartridges en race achter schokdemper, stuurdemper, race rem/schakelset, verstelbare clip-ons, contactslot verwijdert, snelgas, MWR race luchtfilter, race mapping ecu en aangepaste quikshifter, vaste wielbussen, remklauw steun, lichtgewicht accu, 19mm rempomp en Motomaster racing remschijven.

Prijs: 22.999,- inclusief BTW (19.007,40 exclusief BTW en BPM)

 

Alle pakketten zijn uiteraard aan te passen naar uw wensen. De DRS uitvoeringen van de Ninja ZX-6R worden geleverd zonder kentekenregistratie en zijn uitsluitend voor circuit en race gebruik.

Voor meer informatie neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.